Hoppa till sidans innehåll

Personalen på Storvik Ovansjö Ridklubb


Storvik Ovansjö Ridklubb har har tre ridlärare och tre stallskötare anställda. Våra ridlärare håller drygt 40 lektioner per vecka och ansvarar även för hästarna, stallet och administration. I stallet arbetar våra tre stallskötare som tar hand om alla hästarna och ser till deras välmånende varje dag. Här nedan berättar vi lite mer om personalen.   På sidan "Varje dag" kan du läsa mer om vad som händer på anläggningen.

 

Lotta Nyman Eriksson, ridskolechef
Utbildning: SRLIII ( RIK I-III på Strömsholm)

Erfarenhet: Var med och startade Storvik Ovansjö Ridklubb redan 1973 och har varit klubben trogen sedan dess. Ridskolechef sedan 1978. Har tävlat upp till 1.30 meter i hoppning samt Intermediär I i dressyr samt varit verksam som banbyggare och hoppdomare.
Fritidsintressen: Dans, främst bugg, tränar på gym 

2014-05-09 21-42-55 
Anneli Åberg
Utbildning: SRLII ( RIKI och RIKII på Strömsholm) C-tränare i dressyr. Msv C domare - dressyr.
Erfarenhet: Arbetat som instruktör sedan 1986 med erfarenhet från Högbo Ridklubb, Kongahälla Ridsällskap, Råda Ridklubb, Fagersta Ryttarklubb (ridskolechef) och Hofors Ridsällskap. Har tävlat dressyr upp till och med medelsvår A och St Georg.
Fritidsintressen : Golf, stickning
2014-05-09 21-45-04  

Elin Oja

Utbildning: SRLII, ledarskapsutbildning inom Funktionsnedsättning och delaktighet via Strömsholm samt diplomerad hästskötare via Svenska Ridsportförbundet samt akademisk utbildning som personalvetare.

Erfarenhet: Ridskolechef Ockelbo ryttarförening, beridare och hästskötare åt Rebecca Maulèon samt ridlärare Högbo Ridklubb med ansvar för elever med funktionsnedsättningar men också barngrupper från 3 år till vuxengrupper på avancerad nivå i hoppning och dressyr. Elin har tävlat LA hoppning och FEI dressyr med ponny. Nu har Elin en häst som är under utveckling.

Fritidsintressen: 

 

Anna Nyman, stallpersonal

Per- Arne Elisson, stallpersonal

Angelica Andersson, stallpersonal 

 

 
Uppdaterad: 22 MAR 2018 16:40 Skribent: Anneli Åberg

SAMARBETSPARTNERS

Logotyp Sandvikens kommun

 

 Logotyp Sandvikenhus

SISU samverkan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Storvik Ovansjö RK - Ridsport
Ovansjövägen 212
81293 Kungsgården

Kontakt:
Tel: 029037661
Fax: 029037662
E-post: This is a mailto link

Se all info