Hoppa till sidans innehåll

Hästar


Alla våra ridskolehästar är snälla och utbildade, men alla är också unika med sin egen personlighet. Här presenterar vi våra hästar och ponnier lite kort så att du vet vilka du möter i stallet. Till vänster finns vissa av våra hästar presenterade lite mer utförligt på egna sidor, men alla hittar du här nedan.

 

Rossini, 2004. Hannoveranare (imp. Tyskland)

Rossin är född 2004 och är en stor häst, men med lika stort hjärta. Han trivs  både med sitt jobb och med sina arbetskamrater i hagen. Han är en otroligt vänlig häst med ett lugnt och trevligt temperament, ändå så är han pigg och vaken i ridningen. Rossini har en självklar talang för dressyren och är tävlad upp i LA-klasserna, men hoppar också gärna.

 

Caroline Landon "Donna" , XXXXX

Donna är en stor häst som kom till oss från Gnarps ridklubb. Hon är vänlig och snäll i all hantering. Donna jobbar på i både dressyr och hoppning.

 

Firestar, 1998. (imp. Tyskland)

"Fajer" som han kallas till vardags är väldigt vänlig och trevlig att rida på. Han är lydig utan att bli för känslig, men samtidigt såpass känslig att han blir rolig för de mer rutinerade ryttarna. Han kan ibland vara lite rädd om sitt huvud i spiltan men är väldigt snäll att sköta om och tycker om att man ägnar honom uppmärksamhet.  

 

Truxen

 

Miss Ann

 

 

 

 

 

What do you want to do ?
New mail

 

What do you want to do ?
New mail
Uppdaterad: 15 APR 2018 12:50 Skribent: Anneli Åberg

SAMARBETSPARTNERS

Logotyp Sandvikens kommun

 

 Logotyp Sandvikenhus

SISU samverkan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Storvik Ovansjö RK - Ridsport
Ovansjövägen 212
81293 Kungsgården

Kontakt:
Tel: 029037661
Fax: 029037662
E-post: This is a mailto link

Se all info