Hoppa till sidans innehåll
Foto: Johanna Åberg Hamilton

Hamilton, 2007 - 2019. (imp. Irland)


Hamilton, 2007. (imp. Irland)

En stor kille med stora steg! Hamilton kom till ridskolan ihop med Paddy, båda direkt från Irland. När han kom hade han inget namn, utan gick ganska länge som "den stora gråa". Anneli tittade i hans papper och såg att stället han kom ifrån hade "Hamilton" i namnen, så då fick han heta Hamilton. 

Han var 4 år när han kom, och en väldigt stor herre redan från början. Anneli började utbilda honom, och sakta men säkert började han utvecklas till en trevlig ridhäst. Hamilton har nu börjat vänjas in i verksamheten på riktigt, och han ser ut att bli en riktig storfavorit bland de flesta. Han är inte någon talang i hoppningen än, men han är väldigt snäll och gör alltid sitt bästa. Oavsett hur hindret ser ut efteråt så tar han sig själv och sin ryttare till andra sidan, han kommer säkert förstå mer och mer i hoppningen allteftersom han får chansen att prova på det mer. Hamilton har väldigt trevliga gångarter och med lite tid och rätt ryttare kan han alldeles säkert kunna visa upp sig på dressyrbanorna i framtiden.

Det bästa med Hamilton är att han alltid har öronen framåt när man ska ut på lektion, in i spiltan eller när man bara borstar honom. Han är genomsnäll och trivs verkligen med vilken uppgift man än ger honom. 

Uppdaterad: 18 JAN 2020 14:29 Skribent: Johanna Åberg

SAMARBETSPARTNERS

Logotyp Sandvikens kommun

 

 Logotyp Sandvikenhus

SISU samverkan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Storvik Ovansjö RK - Ridsport
Ovansjövägen 212
81293 Kungsgården

Kontakt:
Tel: 029037661
Fax: 029037662
E-post: This is a mailto link

Se all info