Gå till innehåll
Storvik Ovansjö Ridklubb
Storvik Ovansjö Ridklubb

Vi satsar på JOYNA!

Under 2024 gör vi en satsning för att stärka vår ekonomi genom Folkspels nya lotterisatsning JOYNA. Ett nytt helt digitalt prenumerationslotteri från Folkspel där allt överskott går till de föreningar som säljer.

Vi tror på JOYNA som en bra framtida intäktskälla för oss som förening. Vi hoppas att så många som möjligt kan värva prenumeranter så att vi blir framgångsrika. JOYNA är ett helt digitalt lotteri som bygger på prenumerationer. 50 kronor av priset för lottprenumerationen går varje månad direkt till Storvik Ovansjö Ridklubb. Varje vecka har vi som förening också chans att vinna 100 000 kronor i en dragning. Här kan du se en kort informationsfilm om det nya lotteriet: JOYNA informationsfilm på Youtube Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi får börja värva prenumeranter under april
Under april är vår förening en lanseringsförening vilket innebär att vi får starta vår prenumerationsvärvning en månad tidigare. För den som får ihop 5 prenumerationer bjuder Folkspel dig på ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner. Mer information om hur du registrerar prenumeranter kommer inom kort.

Det här är JOYNA!

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka) Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta din förening.
  • Vinstplanen är kontantpriser, från 40 kronor upp till 10 miljoner!
  • Säljstart är den 3 april
  • Första dragning 7 juni och första betaldag 27 maj.

Mer information om JOYNA och Folkspel

JOYNA Under 2024 gör Folkspel sin största satsning sedan Bingolotto startade genom att lansera det digitala prenumerationslotteriet JOYNA.


Folkspel har genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.

En ny möjlighet som kan ge oss nödvändig förstärkning av ekonomin i vår förening. Hoppas du tar chansen att hjälpa till.

Styrelsen och ridlärarna

Publicerad: 2024-03-10

Senast uppdaterad: 2024-03-10

Författare: Storvik Ovansjö Ridklubb webbmaster

Sponsorer

Besöksadress

Ovansjövägen 212
812 93 Kungsgården

Postadress

Ovansjövägen 212
812 93 Kungsgården

Kontakta oss

0290-37661
storkrid@outlook.com