Gå till innehåll
Storvik Ovansjö Ridklubb
Storvik Ovansjö Ridklubb

Vill du bli vår nya ridlärare?

Vi söker en ridlärare att ersätta Johanna som går vidare till nya utmaningar. Är du rätt person - eller känner du någon som passar för jobbet?

Storvik Ovansjö ridklubb är en ideell förening med ca 350 medlemmar där ridskoleverksamheten är vår bas och kärna! Vår vision är att vara Sveriges trevligaste ridklubb och att alla lämnar anläggningen med ett leende på läpparna!

Vår kvalitetsmärkta anläggning finns i Kungsgården 3,5 mil väster om Gävle. Ridhuset renoverades under 2014 och 2016 anlades en ny stor uteridbana som ger nya möjligheter att utveckla verksamheten. Stallet inhyser 14 privathästar och 22 ridskolehästar. Vi anordnar ett antal tävlingar per år inom både hopp och dressyr upp till nivå 2 (regional nivå).

Vi söker nu en ridlärare med adekvat utbildning och erfarenhet, främst inriktad mot hoppning. Tjänsten är tillsvidare på 50% med möjlighet att skriva upp till 70% (enligt överenskommelse) och i arbetsuppgifterna ingår förutom att hålla ridlektioner för barn och vuxna även stall/häst/anläggningsvård samt tillridning av skolhästar. Det är en fördel om du kan rida C-ponny, men det är inget krav.

Vi har för närvarande ridlektioner eftermiddag/kvällstid alla vardagar och övriga aktiviteter kan förekomma på helgdagar.

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad, med ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Du ingår i ett team om tre ridlärare och fyra stallpersonal som tillsammans planerar verksamheten.

Möjlighet till boxplats för egen häst finns att tillgå.

Sista ansökningsdag 28 januari-2024 (intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan)

Tillträde snarast efter överenskommelse.
Lön enligt avtal.

Frågor besvaras av

Ridskolechef Lotta Nyman-Eriksson, telefon 070-5522286, mejl storkrid@outlook.com

Ordförande Anna Bergström, telefon 070-4387643, mejl anna.bergstrom@vardforbundet.se

Välkommen med din ansökan med CV via mejl:

storkrid@outlook.com

Titta gärna in på vår hemsida www.storkrid.nu Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2024-01-05

Senast uppdaterad: 2024-01-05

Författare: Storvik Ovansjö Ridklubb webbmaster

Sponsorer

Besöksadress

Ovansjövägen 212
812 93 Kungsgården

Postadress

Ovansjövägen 212
812 93 Kungsgården

Kontakta oss

0290-37661
storkrid@outlook.com