Gå till innehåll
Storvik Ovansjö Ridklubb
Storvik Ovansjö Ridklubb

Vår nya webbplats

Nytt utseende och funktionalitet, nu kan du prenumera på våra nyheter och kalenderhändelser.

Vi har bytt den bakomliggande plattformen för vår webbplats. Den lösning vi haft tidigare finns inte längre och vi byter då till Site Vision som rekommenderas av Svenska Ridsportförbundet. För dig som surfar hit ska det inte vara någon större förändring, förhoppningsvis enklare och snabbare. En nyhet som vi hoppas blir användbar är att du kan prenumerar på nyheter och händelser i kalendern. Bra för att hålla koll på allt aktuellt. Som vanligt hittar du det mesta du behöver under de andra menyerna och du får gärna dela vidare i dina sociala medier vid behov.

datorskärm med nya webbplats för Stork

Publicerad: 2022-12-29

Senast uppdaterad: 2022-12-29

Författare: Storvik Ovansjö Ridklubb webbmaster

Sponsorer

Besöksadress

Ovansjövägen 212
812 93 Kungsgården

Postadress

Ovansjövägen 212
812 93 Kungsgården

Kontakta oss

0290-37661
storkrid@outlook.com