Gå till innehåll
Storvik Ovansjö Ridklubb
Storvik Ovansjö Ridklubb

Vill du vara med i kanske världens bästa lotteri?

Du kan gå med i lotteriet när du vill och få chans att vinna direkt vid nästa måndasdragning.

Varje halvår startar en ny omgång av vårt populära lotteri för att köpa nya hästar och ponnier. Varje lottnummer kostar 150 kronor i månaden och du kan vinna mångdubbelt! Varje omgång pågår 6 månader, från april till september och från oktober till mars. Hälften av pengarna från lotteriet går tillbaka i vinster och hälften går till inköp av nya hästar. På våra lotterier hittills har vi delat ut över 500.000 kronor till lyckliga vinnare och köpt i genomsnitt två nya hästar per år sedan vi började.

Hästar i hagen

Lotteriet har gett oss möjlighet att köpa in i genomsnitt två hästar per år till verksamheten. Var med i lotteriet du också och bli en vinnare samtidigt som du hjälper föreningen att köpa in nya hästar.

Publicerad: 2022-12-28

Senast uppdaterad: 2022-12-29

Författare: Storvik Ovansjö Ridklubb webbmaster

Sponsorer

Besöksadress

Ovansjövägen 212
812 93 Kungsgården

Postadress

Ovansjövägen 212
812 93 Kungsgården

Kontakta oss

0290-37661
storkrid@outlook.com