Gå till innehåll
Storvik Ovansjö Ridklubb
Storvik Ovansjö Ridklubb

Publicerad: 2022-12-28

Senast uppdaterad: 2022-12-29

Författare: Storvik Ovansjö Ridklubb webbmaster

Ungdomssektionen

En bild

Alla som är under 26 år kan vara med i ungdomsektionen. Vi anordnar en massa aktiviteter varje år där vi planerar och genomför alltihop tex. så håller vi i kvartsridning, ponnyridning (både på och utanför klubben), roliga lovaktiviteter för medlemmar i alla åldrar och vi är med och spexar på speciella klubbdagar bland annat!

Du hittar oss och aktuella aktiviteter på Instagram.

Storks ungdomssektion på Instagram: storks ungdoms sektion (@stork_us_2022) • Instagram photos and videos Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I US lär vi oss hur vi tar ansvar och driver vår egen ungdomsförening.En av många anledningar till att vi gör detta är för att få in lite pengar som vi sedan kan använda för att dels köpa in sådant som vi använder i vår ridverksamhet på klubben, dels för att få möjlighet till att göra lite roliga saker som tex. åka iväg och titta på något roligt ryttararrangemang eller för att kunna göra en hästhajk där vi rider ut någonstans övernattar har roligt och grillar.

Om du tycker att detta låter kul och du vill vara med och hjälpa till så kan du kontakta någon av de aktiva US medlemmarna. Om du är vuxen och vill stötta oss med pengar eller kan hjälpa oss på något annat sätt kan du kontakta ordförande för US, Tindra Bergström.

Besöksadress

Ovansjövägen 212
812 93 Kungsgården

Postadress

Ovansjövägen 212
812 93 Kungsgården

Kontakta oss

0290-37661
storkrid@outlook.com