Hoppa till sidans innehåll

Välkommen tillbaka till en ny termin!

14 JUL 2021 12:57
Måndagen den 16 augusti startar vi upp höstterminen för både gamla och nya elever.
  • Uppdaterad: 14 JUL 2021 12:57

Vi hoppas att ni alla har en härlig sommar med mycket                         sol och bad och andra trevligheter                              och så hoppas vi förstås att ni liksom oss ser fram emot en ny termin på ridklubben.

De flesta av er har redan hunnit få både information och faktura via mail - har ni inte fått det och är en av de som ridit hos oss sedan tidigare så kolla er "skräppost" om det har hamnat där. Skulle det inte ha kommit dit och inte heller fått utskickat i brevform så hör av er via mail: This is a mailto link till oss så får vi lösa det så snart som möjligt. 

Vi är mycket glada över att vi har kunnat köra vår verksamhet så gott som vanligt, med de restriktioner som varit under våren och att ni varit så många som kommit till oss och deltagit i lektioner och de extra aktiviteter som vi kunnat genomföra trots allt.

Det vi märker nu är ett ökat intresse för att börja att rida och att det även är en hel del som vill komma tillbaka igen efter kanske några års uppehåll. Vi har fortfarande några enstaka lediga platser kvar, men som sagt det är lite "tryck" så är det så att du går och funderar på att börja rida igen så tveka inte att höra av dig.

I och med att det är semestertider så kontakta oss i första hand via mail så återkommer vi så snart vi kan.

Somriga hälsningar

Anneli, Lotta och Elin!

Skribent: Anneli Åberg
Epost: Adressen Gömd

SAMARBETSPARTNERS

Logotyp Sandvikens kommun

 

 Logotyp Sandvikenhus

SISU samverkan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Storvik Ovansjö RK - Ridsport
Ovansjövägen 212
81293 Kungsgården

Kontakt:
Tel: 029037661
Fax: 029037662
E-post: This is a mailto link

Se all info